Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η “μαχαιριά” του Μιλιβόγεβιτς στην Αρσεναλ και το “κράξιμο” [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League, βοήθησε την Κρίσταλ Πάλας να διαλύσει την Άρσεναλ με 3-0 και έκανε τους οπαδούς των “κανονιέρηδων” να “κράξουν” τους παίκτες.

Η Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς υποχρέωσε σε τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα την Άρσεναλ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στους “κανονιέρηδες” από την εποχή που κάθισε στον πάγκο τους ο Αρσέν Βενγκέρ.

Μάλιστα, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε και το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Πλέον, η Άρσεναλ θα πρέπει να ξεχνάει σιγά σιγά την συμμετοχή στο Champions League της νέας περιόδου και θα προσπαθήσει να μην μείνει και εκτός Ευρώπης. Η τριάρα αυτή από την Κρίσταλ Πάλας ήταν μια ακόμα… σταγόνα στο ήδη γεμάτο ποτήρι των οπαδών της ομάδας, που δεν αντέχουν να την βλέπουν να παραπαίει!

Αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκαν ε τον Βενγκέρ. Οι φίλοι των Λονδρέζων, που βρέθηκαν στο ”Selhurst Park”, “έκραξαν” τους παίκτες! Μάλιστα, σε μια φάση που ο Μπεγιερίν ζήτησε την μπάλα για να εκτελέσει ένα πλάγιο, άκουσε από την εξέδρα “δεν σας αξίζει να φοράτε αυτήν τη φανέλα”.

Αποδοκιμασίες είχαμε και μετά τη λήξη του αγώνα. Οπαδοί της Άρσεναλ περίμεναν την αποστολή της ομάδας έξω από το γήπεδο, “κράζοντας” τον Βενγκέρ και τους παίκτες κατά την επιβίβασή τους στο πούλμαν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε