Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η μεγάλη πρόκληση του Μάρκο Σίλβα στη Χαλ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Χαλ, ο Μάρκο Σίλβα τόνισε πως ο μεγάλος του στόχος είναι η παραμονή των “τίγρεων” στην Premier League, ενώ επέλεξε να διαφοροποιηθεί από τον συμπατριώτη Ζοζέ Μουρίνιο.

“Δεν είμαι «Special One», είμαι ο Μάρκο Σίλβα,” είπε ο Πορτογάλος, ο οποίος εμφανίστηκε χαμογελαστός, στην συνέντευξη για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Σουόνσι για το FA Cup, που θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στη Χαλ.

“Θέλουμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας και να προχωρήσουμε προς τα εμπρός. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τα πάντα και να μεταφέρεις τις ιδέες στους παίκτες μέσα σε δύο ημέρες, αλλά είμαι ικανοποιημένος με το έργο μέχρι τώρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε ορισμένες πτυχές στο παιχνίδι του Σαββάτου”.

Η κύρια πρόκληση, ωστόσο, για είναι να απομακρύνει την Χαλ από την τελευταία θέση της Premier League, και να την κρατήσει μεταξύ των μεγάλων του αγγλικού ποδοσφαίρου την επόμενη σεζόν: “Αυτή τη στιγμή, έχω μόνο ένα στόχο στο μυαλό μου: να κρατήσω την ομάδα στην Premier League. Θα κάνω το καλύτερό μου για να το συμβεί αυτό. Το πιστεύω”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε