Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μίλαν πέρασε από τη Ρώμη και το «παλεύει» για τον τίτλο (video)

Η Μίλαν πέρασε από τη Ρώμη και το «παλεύει» για τον τίτλο (video)
Reuters

Κρατήθηκε στο -4 από την Ίντερ και αύξησε τη διαφορά της από την Γιουβέντους. Η Μίλαν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ρόμα και θα «παλέψει» μέχρι… τέλους για το φετινό τίτλο στη Serie A.

Επιστροφή στα «τρίποντα» για την Μίλαν μετά από δυο σερί ήττες. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν εκτός έδρας της Ρόμα με 2-1 και κράτησαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά τους από τους «νερατζούρι», αυξάνοντας παράλληλα την απόσταση τους από την Γιουβέντους (+6 αλλά με παιχνίδι περισσότερο).

Λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος (43’) ο Κεσί άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Ρόμα έφερε το ματς στα ίσα στο 50’ με τον Βερετούτ, για να έρθει η άμεση «απάντηση» του Ρέμπιτς, με τον Κροάτη επιθετικό να δίνει το «διπλό» στην Μίλαν.

Νωρίτερα, η Ίντερ συνέχισε την ασταμάτητη πορεία της στη Serie A, που την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «νερατζούρι» νίκησαν εύκολα και την Τζένοα με 3-0, σημείωσαν την 6η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Επίσης, η Νάπολι επικράτησε 2-0 της Μπενεβέντο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Σκόρερ της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο ήταν στο 34΄ ο Μέρτενς και στο 66΄ ο ντι Λορέντσο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις