Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η μητέρα του Εμπαπέ αποκαλύπτει: «Είμαστε σε επαφές με την Παρί αυτή την περίοδο και πηγαίνει καλά»

Η μητέρα του Εμπαπέ αποκαλύπτει: «Είμαστε σε επαφές με την Παρί αυτή την περίοδο και πηγαίνει καλά»
Reuters

Λάδι στη… φωτιά που είχε ηρεμήσει έριξε η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ. Την ώρα που ο Γάλλος επιθετικός εμφανίζεται όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης, η Φαϊζά Λαμάρι, μίλησε για το μέλλον του γιού της και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η… μαμά Κιλιάν Εμπαπέ έριξε “βόμβα”, αναφέροντας πως ο Γάλλος επιθετικός συζήτησε πρόσφατα με την Παρί Σεν Ζερμέν, για ένα νέο συμβόλαιο, τονίζοντας πως ίσως βρεθεί τρόπος παραμονής του παίκτη.

«Είμαστε σε επαφές με την Παρί αυτή την περίοδο και πηγαίνει καλά. Μίλησα και με τον Λεονάρντο χθες τo βράδυ. Μετά από αυτό, ίσως βρούμε τον τρόπο. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο Κιλιάν θα δώσει τα πάντα στο τέλος για να κερδίσει το Champions League. Χρειάζεται να είναι γεμάτος. Εάν δεν είναι χαρούμενος, είναι ικανός να πει: ‘Παρατάω την καριέρα μου. Και συχνά μας το λέει. Με τον Κιλιάν τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε ένα βράδυ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι αρκετό καιρό στον χώρο του ποδοσφαίρου ώστε να ξέρω ότι η αλήθεια του χθες δεν θα είναι η αλήθεια του σήμερα, ούτε του αύριο. Εάν μου έλεγαν ότι ο Μέσι θα πήγαινε να παίξει στην Παρί, δεν θα τον πίστευα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις