Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον ταλαντούχο Βίτορ Ρόκε με ρήτρα αποδέσμευσης 500 εκατομμύρια ευρώ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον ταλαντούχο Βίτορ Ρόκε με ρήτρα αποδέσμευσης 500 εκατομμύρια ευρώ

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ατλέτικο Παραναένσε, προκειμένου να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του Βίτορ Ρόκε, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Ρόκε θα παραμείνει γι’ ακόμη μία χρονιά στη Βραζιλία και θα ενταχθεί στους «μπλαουγκράνα» την περίοδο 2024-25, έχοντας συμβόλαιο ως το 2031 και ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα στο πρόσωπο του 18χρονου βλέπει τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τον επόμενο μήνα κλείνει τα 35 του χρόνια και σταδιακά οδεύει προς τον δύση της καριέρας του. 

Μάλιστα σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπάρτσα θα καταβάλει σε πρώτη φάση 40 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Παραναένσε, με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 61 εκατ. ευρώ εαν συμπεριλάβουμε τα μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 18χρονος Βίτορ Ρόκε μετράει ήδη 66 συμμετοχές και 22 γκολ με την Ατλέτικο, την οποία βοήθησε να φτάσει ως τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες το 2022.

Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ανδρών της Βραζιλίας, σε φιλικό απέναντι στο Μαρόκο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Barcelona (@fcbarcelona)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις