Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα σκόρπισε στους 5 ανέμους την Χετάφε και έμεινε «ζωντανή» για τον τίτλο

Η Μπαρτσελόνα σκόρπισε στους 5 ανέμους την Χετάφε και έμεινε «ζωντανή» για τον τίτλο
ΦΩΤΟ Reuters

Τη νίκη με 5-2 πήρε η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» επί της Χετάφε για την 32η αγωνιστική της La Liga, σε ένα ματς οι Καταλανοί λίγο έλειψε να πληρώσουν με βαθμολογική απώλεια τη χαλάρωση και τα παιδικά λάθη στην άμυνα, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τέλος το μετέτρεψαν σε θρίαμβο.

Στο -5 από την κορυφή και την Ατλέικο Μαδρίτης βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα μετά τη σημερινή νίκη της επό την Χετάφε στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί που έχουν κι ένα ματς λιγότερο, ανέβηκαν στους 68 βαθμούς και είναι για τα… καλά στο «κόλπο» του τίτλου.

Το γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 8′ έβαλε μπροστά τους «μπλαουγκράνα» για να έρθει το αυτογκόλ του Λανγκλέ στο 12′ και το σκορ να γίνει 1-1. Στο 34′ ήταν η σειρά της Χετάφε να σκοράρει στη λάθος εστίας με τον Τσάκλα να είναι ο μοιραίος και τους γηπεδούχους να παίνρουν ξανά προβάδισμα, το οποίο αύξησαν ακόμα περισσότερο μετά το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μέσι στο 33′. 

Η χαλάρωση στο δεύτερο μέτος παραλίγο να κοστίσει στους Καταλανούς, αφού η Χετάφε μείωσε σε 3-2 με το πέναλτι του Ουνάλ στο 69′ και τα έδωσε όλα για την ισοφάριση. Η Μπαρτσελόνα στα τελευταία λεπτά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν αφήσει κενά και με δύο γκολ (Αραούχο 87, Γκριεζμάν 90′ (πεν) ) διαμνόρφωσαν το τελικό και εμφατικό 5-2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις