Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Μπράιτον “ξέρανε” την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις με ανατροπή – Τραυματισμός σοκ (videos)

Η Μπράιτον “ξέρανε” την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις με ανατροπή – Τραυματισμός σοκ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ έπεσε θύμα έκπληξης στην έδρα της Μπράιτον, για την 30η αγωνιστική της Premier League, καθώς αν και προηγήθηκε με 0-1, είδε τους γηπεδούχου να ανατρέπουν την κατάσταση διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις. Σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη ο γκολκίπερ των “κανονιέρηδων Λένο. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία για σήμερα (20/6) Γουότφορντ και Λέστερ ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Άλμα παραμονής στην Premier League έκανε η Μπράιτον που με μία απίστευτη ανατροπή, που ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς, επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ο Πέπε έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 65′ με εξαιρετικό γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι πρώτα ισοφάρισαν στο 75′  με τον Ντανκ και στο 90’+5′ έφεραν τα πάνω κάτω με γκολ του Μοπέ, σφραγίζοντας μία μεγάλη νίκη, αφού οι “γλάροι” έτασαν έτσι τους 32 βαθμούς και απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Άρσεναλ έμεινε στους 40 και την 9η θέση.

Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης πάντως ήταν ο τερματοφύλακας των “κανονιέρηδων”, Λένο, καθώς σε σύγκρουση με τον “χρυσό” σκόρερ των γηπεδούχων στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, χτύπησε άσχημα στα πλευρά. 

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος, με τις κραυγές του να ακούγονται πεντακάθαρα λόγω και της έλλειψης φιλάθλων από τις κερκίδες. Ο Λένο, ο οποίος αποχώρησε με φορείο και αντικαταστάθηκε, αλλά και οι συμπαίκτες του κατηγόρησαν τον σαστισμένο Μοπέ για το συμβάν, με τον παίκτη της Μπράιτον να πηγαίνει αμέσως μετά στον πάγκο των φιλοξενούμενων και να παραδέχεται το λάθος του ζητώντας συγγνώμη. 

 

Ισόπαλες ήρθαν στο ματς που άνοιξε την αυλαία του προγράμματος του Σαββάτου (20/6) Γουότφορντ και Λέστερ, σε ένα ματς που όλο το… ζουμί ήταν τα τρία τελευταία λεπτά. Αρχικά ο Τσίλγουελ με γκολάρα στο 90ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τις φιλοξενούμενες “αλεπούδες”, αλλά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ο Ντόσον έπιασε ανάποδο ψαλίδι που δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Σμάιχελ και ισοφάρισε στο τελικό 1-1, δίνοντας ένα “χρυσό” βαθμό στους γηπεδούχους για τη “μάχη” της παραμονής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις