Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Νάπολι ερευνάται για τη μετεγγραφή του Βίκτορ Οσιμέν με αντάλλαγμα τον Ορέστη Καρνέζη

Η Νάπολι ερευνάται για τη μετεγγραφή του Βίκτορ Οσιμέν με αντάλλαγμα τον Ορέστη Καρνέζη
ΦΩΤΟ Intime

Στην Ιταλία συνεχίζονται οι έρευνες για παράνομες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών και μετά τη “βαριά” τιμωρία στη Γιουβέντους, ερευνάται και η πρωτοπόρος της Serie A, Νάπολι, για την απόκτηση του Βίκτορ Οσιμέν με αντάλλαγμα τον Ορέστη Καρνέζη.

Ο Οσιμέν είχε πάρει μετεγγραφή στη Νάπολι από τη Λιλ το 2020, έναντι 71 εκατομμυρίων ευρώ, με τα 52 από αυτά είναι σε μετρητά και τα υπόλοιπα να “ισοφαρίζονται” με την παραχώρηση του Ορέστη Καρνέζη και τριών παικτών από τη δεύτερη ομάδα των Ναπολιτάνων.

Οι αρχές ερευνούν λοιπόν την υπόθεση, καθώς θεωρούν ότι τα 19 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα τερματοφύλακα, που είχε χάσει τη θέση του στην ομάδα και τελικά δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στη Λιλ, αλλά και τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές που πλέον αγωνίζονται σε χαμηλές κατηγορίες της Ιταλίας, ήταν δυσανάλογα της πραγματικής αξίας των μετεγγραφών.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν υπέγραψαν τελικά ποτέ συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα και φυσικά δεν φόρεσαν τη φανέλα της σε κάποιο παιχνίδι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις