Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Νάπολι «φεύγει» για Champions League με «πεντάρα»

Η Νάπολι «φεύγει» για Champions League με «πεντάρα»
ΑΠΕ

Θέλουμε δυο ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής Serie A και η Νάπολι τα… δίνει όλα για να τερματίσει στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Οι «παρτενοπέι» έριξαν πέντε γκολ στην Ουντινέζε (5-1).

Ένα βήμα πιο κοντά στο Champions League. Η Νάπολι προσπαθεί να παραμείνει στις θέσεις για τα… αστέρια. Συντρίβοντας την Ουντινέζε με 5-1 (εναρκτήριο ματς της 36ης αγωνιστικής), δείχνει ικανή να τα καταφέρει.

Οι Ναπολιτάνοι αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση (73 βαθμούς). Αταλάντα και Μίλαν συμπληρώνουν την τετράδα του Champions League, έχοντας 72 (και ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ στην πέμπτη θέση είναι η Γιουβέντους με 69 («δοκιμάζεται» την Τετάρτη (12/05) στην έδρα της Σασουόλο).

Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για τους «παρτενοπέι» για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων λίγο μετά το ημίωρο, με σκόρερ τους Ζιελίνσκι και Φαμπιάν Ρουίθ (απίθανο σουτ στο “παραθυράκι” της εστίας).

Η Ουντινέζε μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο με τον Οκάκα, όμως η Νάπολι ήταν σαρωτική και στο δεύτερο 45λεπτο, βρίσκοντας άλλες τρεις φορές δίκτυα με τους Λοσάνο, Ντι Λορέντσο και Ινσίνιε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις