Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Νιούκαστλ VAR-εσε στο… ψαχνό την Τότεναμ κι έδιωξε από το γήπεδο τον Μουρίνιο! (video)

Η Νιούκαστλ VAR-εσε στο… ψαχνό την Τότεναμ κι έδιωξε από το γήπεδο τον Μουρίνιο! (video)

Σε ένα ματς με δραματικό φινάλε η Νιούκαστλ πήρε “χρυσό” βαθμό στην έδρα της Τότεναμ, για την 3η αγωνιστική της Premier League, ισοφαρίζοντας από τη βούλα του πέναλτι και μέσω… VAR στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μουρίνιο να αποχωρεί από το γήπεδο χωρίς να δει την εκτέλεση.

Η Τότεναμ πλήρωσε τη σωρεία χαμένων ευκαιριών που είχε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη Νιούκαστλ στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προηγήθηκε με τον Λούκας Μόουρα, είχε δύο δοκάρια με τον Σον και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να “τελειώσει” το ματς, αλλά Ο τερματοφύλακας Καρλ Ντάρλοου κράτησε “ζωντανούς” τους “ανθρακωρύχους” ως το φινάλε του αγώνα. 

Εκεί ο Έρικ Ντάιερ, καθώς έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, αφότου πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να “κλέψουν” το βαθμό, με την εύστοχη εκτέλεση του Κάλουμ Γουίλσον, την οποία δεν είδε ποτέ, ο Μουρίνιο, αφού αποχώρησε εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια με το που επικυρώθηκε η παράβαση.

Τα… στραβά για τα “σπηρούνια” δεν τέλειωσαν πάντως εκεί, αφού ο Χάρι Κέιν αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας, μετά τη λήξη του ματς και αναμένεται να απουσιάσει από επόμενη αναμέτρηση της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις