Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η Νιουκάστλ «φουλάρει» για Ικάρντι τον Ιανουάριο

Η Νιουκάστλ «φουλάρει» για Ικάρντι τον Ιανουάριο
ΦΩΤΟ Reuters

Ηχηρό μετεγγραφικό μήνυμα θέλει η στείλει η νέα διοίκηση της Νιουκάστλ, αφού θα κινηθεί για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν τον προσεχή Ιανουάριο.

Η Τότεναμ και η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά η Νιουκάστλ πάει να κάνει την έκπληξη και να διεκδικήσει τον Ιανουάριο τα δικαιώματα του.

Ο Αργεντινός φορ, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στη Serie A με τη φανέλα της Ιντερ, δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, έχει αποφασίσει να τον βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Νιουκάστλ, η οποία άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και ανήκει σε πανίσχυρο οικονομικά σαουδαραβικό επιχειρηματικό όμιλο, του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ σκοπεύει να προσφέρει στην Παρί 35 εκατ. για να πάρει τα δικαιώματα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις