Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Ντόρτμουντ “λύγισε” τη Χέρτα και παραμένει σταθερά δεύτερη (video)

Η Ντόρτμουντ “λύγισε” τη Χέρτα και παραμένει σταθερά δεύτερη (video)
ΦΩΤΟ intime

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Ντόρτμουντ που έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Χέρτα Βερολίνου για την 30η αγωνιστική της Bundesliga.

Συνέχεια στις ελάχιστες ελπίδες που έχει για ανατροπή στην… κούρσα του τίτλου, έδωσε η Ντόρτμουντ μετά τη σημερινή δύσκολη υπεράσπιση της έδρας της με 1-0, απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου, για την 30ή αγωνιστική της Bundesliga.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων γονάτισαν στην χαρακτηριστική κίνηση διαμαρτυρίας για τις φυλετικές διακρίσεις, που ξεκίνησε πριν από χρόνια ο παίκτης του NFL, Κόλιν Κάπερνικ, στις ΗΠΑ, θέλωντας έτσι να τιμήσουν αποτίσουν φόρο τιμής στον δολοφονημένο Τζορτζ Φλόιντ.

Η Λεβερκούζεν “θύμωσε” την Μπάγερν και το… πλήρωσε – Γκέλα “μεγατόνων” για τη Λειψία (video)

Οι γηπεδούχοι “ζορίστηκαν” για ένα ημίχρονο αλλά ο Τσαν χρίστηκε στο 58΄ ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη αποτυχία μετά το αήττητο σερί των τεσσάρων διαδοχικών αγώνων.

Με τη σημερινή επιτυχία, η Ντόρτμουντ διατήρησε την ψαλίδα από την πρωτοπόρο Μπάγερν στους 7 βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει στο… θαύμα, τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις