Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Παρί ανακοίνωσε τον Σέρχιο Ράμος που πήρε το Νο. 4 – Σενάριο για Ρονάλντο

Η Παρί ανακοίνωσε τον Σέρχιο Ράμος που πήρε το Νο. 4 – Σενάριο για Ρονάλντο
ΦΩΤΟ twitter

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι επίσημα ο Σέρχιο Ράμος, που θα φορά τη φανέλα με το Νο. 4 ως το καλοκαίρι του 2023. Σκέψεις για Κριστιάνο Ρονάλντο κάνουν οι Παριζιάνοι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε, και επίσημα σήμερα, την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος με διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον διεθνή Ισπανό στόπερ να «μετακομίζει» από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς» έπειτα από 16 χρόνια. Ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός θα φορά τη φανέλα με το Νο. 4, αριθμό που τον συνόδεψε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Ράμος έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που είχε με τους «μερένγκες» και μετά από 16 χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει. Με την «βασίλισσα» κατέκτησε 4 Champions League και 5 τίτλους στην La Liga. Ο διεθνής άσος αποκτήθηκε το 2005 από τη Σεβίλλη αντί 27 εκατ. ευρώ (ποσό ρεκόρ μέχρι τώρα για Ισπανό αμυντικό) και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 671 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 101 γκολ. 

Από εκεί και πέρα φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα συνεχίσει στην Γιουβέντους και όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το όνομά του παραμένει στο… τραπέζι της Παρί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις