Αθλητικά

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε ότι ο Μπόνγκα ενεργοποίησε τη ρήτρα του και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Euroleague

Ο Γερμανός φόργουορντ είναι από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Άιζακ Μπόνγκα ενεργοποίησε τη ρήτρα ύψους 700.000 ευρώ που είχε στο συμβόλαιό του με την Παρτιζάν, καθώς αποφάσισε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός τον έχει εδώ και καιρό στη μεταγραφική του λίστα και μπορεί ο Γερμανός να στοχεύει σε ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους πράσινους ή με κάποια άλλη ομάδα της Euroleague, που έχει δείξει ενδιαφέρον, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μένει να φανεί σε ποια ομάδα θα αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του ο Γερμανός φόργουορντ. Τη φετινή σεζόν είχε 9.9 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στη Euroleague.

Η ανακοίνωση της Παρτιζάν

«Ο Άιζακ Μπόνγκα αποχωρεί από την Παρτίζαν!

Έπειτα από δύο σεζόν, ο διεθνής Γερμανός ενημέρωσε τον σύλλογο ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, καταβάλλοντας το ποσό των 700.000 ευρώ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της EuroLeague.

Ευχαριστούμε, Άιζακ! Σου ευχόμαστε καλή τύχη και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα