Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η “περιπέτεια” της ΑΕΚ και οι πολλές… πληγές

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ένωση άφησε δυο βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσμα που δυσκολεύει την προσπάθεια της για είσοδο στα πλέι οφ. Την ίδια ώρα, ο Χιμένεθ βλέπει το “απουσιολόγιο” του να μεγαλώνει…

Βαθμολογικά, η ΑΕΚ βρίσκεται εκτός πεντάδας που οδηγεί στα πλέι οφ (στο -2 από την Ξάνθη), επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Superleague. Με απόδοση όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τον Πανιώνιο, η ‘Ένωση πιθανότατα να μην έχει μεγάλο πρόβλημα για να καταφέρει α μπει στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα της στην επανάληψη -εκεί όπου δεν βοήθησαν και οι αλλαγές του Χιμένεθ- προβλημάτισε τους πάντες.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα πάνε στα υπόλοιπα ματς μόνο για τις νίκες, παρόλο που το πρόγραμμα τους είναι δύσκολο (στις εναπομείνασες αγωνιστικές έχουν να παίξουν με ΠΑΟΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)). Την ίδια ώρα, η πέμπτη της βαθμολογίας, Ξάνθη, έχει -θεωρητικά- πιο εύκολη αποστολή (Κέρκυρα (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Λάρισα (εκτός) και Βέροια (εντός)).

Σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ στις 7 αγωνιστικές που μένουν, ο Χιμένεθ έχει και προβλήματα απουσιών. Ο Τσιγκρίνσκι θα μείνει στα.. πιτς μέχρι τον Μάιο και ο Αλμέιδα υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγώνων για κάποιες εβδομάδες. Πέρα από τους τραυματισμούς, υπάρχουν και οι κάρτες. Οι Βράνιες και Ντίντακ συμπλήρωσαν 4 κίτρινες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα εκτίσουν την ποινή τους. Να θυμίσουμε πως ο Κολοβέτσιος έχει δηλωθεί να μην παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε