Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η πρώτη δασκάλα του Λιονέλ Μέσι έχει μία επιθυμία: «Πριν πεθάνω θα ήθελα να τον αγκαλιάσω»

Η πρώτη δασκάλα του Λιονέλ Μέσι έχει μία επιθυμία: «Πριν πεθάνω θα ήθελα να τον αγκαλιάσω»

Η Αργεντινή ζει και αναπνέει για τον τελικό του Μουντιάλ με τη Γαλλία, ελπίζοντας ότι ο Λιονέλ Μέσι θα καταφέρει να οδηγήσει τη χώρα στην κατάκτηση του τρίτου παγκοσμίου κυπέλλου της ιστορίας της.

Στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι οι Αργεντινοί βλέπουν τον ήρωα που θα καταφέρει να επιστρέψει τη χώρα τους στην κορυφή του κόσμου.

Όλοι παρακολουθούν την προσπάθεια της Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ και όταν λέμε όλοι το εννοούμε, μιας και στο πλευρό της ομάδας του Σκαλόνι βρίσκεται μέχρι και η πρώτη δασκάλα του Λιονέλ Μέσι.

Ο λόγος για τη Μόνικα Ντομίνα, η οποία είχε μαθητή τον Αργεντινό σταρ στις τέσσερις πρώτες τάξεις του δημοτικού στο Las Heras στο Ροζάριο.

Η δασκάλα του Μέσι θέλησε, μάλιστα, να στείλει γράμμα στον παλιό της μαθητή. «Πριν πεθάνω, θα ήθελα να σε αγκαλιάσω», είπε η δασκάλα η οποία έχει πρόβλημα με την καρδιά της. 

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή Super Deportivo Radio και τόνισε: «Μας έκαναν ήδη χαρούμενους, αλλά θέλουμε να φτάσουμε έως το τέλος. Καλή τύχη. Σε αγαπάμε».

Η δασκάλα του Μέσι έδωσε και τα προγνωστικά της για τον τελικό: «Ξέρω τι θα του συμβεί και ότι θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα μπορούσε να πει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Έως τώρα δεν το έχει πει ποτέ. Κοιμάμαι και βλέπω αυτή την εικόνα για τον Λιονέλ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις