Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Ρεάλ φάτσα με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League! (video)

Η Ρεάλ φάτσα με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League! (video)
Reuters

Στα… σχοινιά! Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-0). Κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας Champions League! Η Σάλτσμπουργκ πέρασε από την έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας (3-1).

Την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League ηττήθηκε με 3-2 μέσα στη Μαδρίτη από τη Σαχτάρ και τη δεύτερη πήρε με… το ζόρι το βαθμό στην έδρα της Γκλάντμαχ. Η φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης την έχει φέρει φάτσα με τον αποκλεισμό!

Η ομάδα του Ζιντάν ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ και είδε την αντίπαλο της να την φτάνει στους 7 βαθμούς, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων (ακολουθεί το άλλο ματς του ομίλου,  Γκλάντμαχ – Ίντερ).

Η Σαχτάρ υπερτερεί στην ισοβαθμία της Ρεάλ, αφού την είχε νικήσει και στη Μαδρίτη. Την τελευταία αγωνιστική έχουμε τα Ίντερ – Σαχτάρ και Ρεάλ – Γκλάντμπαχ, εκεί που θα κριθούν τα πάντα.

Προβάδισμα για να καταλάβει την 3η θέση στον 1ο όμιλο πήρε η Σάλτσμπουργκ, επικρατώντας εκτός έδρας της Λοκομοτίβ Μόσχας με 3-1.

Σαχτάρ – Ρεάλ 2-0 (2ος όμιλος)

Η Ρεάλ μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη μέσα στην έδρα της Σαχτάρ και στο 4’ είδε τον Ασένσιο να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι των Ουκρανών. Η «βασίλισσα» στρίμωξε τους γηπεδούχους, πιέζοντας για το γκολ. Ο πορτιέρε Τρούπιν όμως είπε «όχι» στο σουτ του Ασένσιο στο 30’ με εντυπωσιακή επέμβαση.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, αλλά η Σαχτάρ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 53’. Ο Κουρτουά νίκησε τον Τάισον σε τετ-α-τετ. Αν αυτή ήταν η… προειδοποιητική βολή των Ουκρανών, στο 58’ ήρθε το 1-0! Ο Μάρλος έβγαλε την κάθετη, η άμυνα της Ρεάλ αδράνησε χαρακτηριστικά και ο Ντεντίνιο από κοντά νίκησε τον Κουρτουά!

Παρά την πίεση που άσκησε, η Ρεάλ δέχθηκε και δεύτερη “μαχαιριά”, δεχόμενη στο 82′ το 2-0 από τον Σόλομον.

Λοκομοτίβ – Σάλτσμπουργκ 1-3 (1ος όμιλος)

Η Σάλτσμπουργκ είχε καλύτερη παρουσία μέσα στη Μόσχα και στο 18’ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Λοκομοτίβ με τον Μπερίσα, τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 28’ όμως ο ίδιος παίκτης σκόραρε από οριακό σημείο και το VAR έδωσε το «οκ» για το 0-1. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λοκομοτίβ είχε διπλή χαμένη ευκαιρία στο 39’ για να σκοράρει, αλλά δυο λεπτά μετά δέχθηκε δεύτερο γκολ και πάλι από τον Μπερίσα.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης και έγινε πιο πιεστική και επιθετική. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν να «πατήσουν» στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τελικά μείωσαν σε 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίραντσουκ στο 78’.  Τρία όμως λεπτά, οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το τρίποντο, κάνοντας το 3-1 με τον νεαρό Αντεγιέμι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις