Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η Ρεάλ πέρασε σαν «σίφουνας» από την Γρανάδα και συνεχίζει να κυνηγά την Ατλέτικο

Η Ρεάλ πέρασε σαν «σίφουνας» από την Γρανάδα και συνεχίζει να κυνηγά την Ατλέτικο
ΦΩΤΟ Reuters

H Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 4-1 την Γρανάδα εκτός έδρας για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισπανίας και παρέμεινε στο κυνήγι της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Δραματικό θα είναι το φινάλε στο πρωτάθλημα Ισπανίας, με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να βρίσκουν τις συμπολίτισσες της Μαδρίτης σε απόσταση αναπνοής. Η Ρεάλ με τον Μόντριτς να είναι σε εξαιρετική βραδιά φιλοδώρησε με 4 γκολ την Γρανάδα στην έδρα της και ανέβηκε στην 2η θέση και τους 78 βαθμούς, δύο λίγότερους από την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Ο Κροάτης άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ στο 17′, ενώ το γκολ του Ροντρίγκο στο 45′ έδειξε πως οι μερένχες θα έχουν εύκολο βράδυ. Οι χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου όμως, άφησαν την Γρανάδα εντός παιχνιδιού και στο 71′ ο Μολίνα πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Κουρτουά και μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους.  Η απάντηση της Ρεάλ όμως ήταν άμεση και καταιγιστική αφού Οριοθόλα (75′) και Μπενζεμά (76′) διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 και «σφράγισαν» τη νίκη της Ρεάλ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις