Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Σάλμα Χάγιεκ βοηθάει τη Ρεν να κάνει μετεγγραφές στη Γαλλία

Η Σάλμα Χάγιεκ βοηθάει τη Ρεν να κάνει μετεγγραφές στη Γαλλία
ΦΩΤΟ Reuters

Η Σάλμα Χάγιεκ φαίνεται ότι έχει ενεργό ρόλο στη γαλλική Ρεν, βοηθώντας ακόμη και σε προσπάθειες για μετεγγραφές της ομάδας, που ανήκει στο ζάμπλουτο σύζυγό της, Φρανσουά Πινό.

Η διάσημη Μεξικάνα ηθοποιός χρησιμοποιεί το… ταπεραμέντο της για να πείσει ποδοσφαιριστές να “μετακομίσουν” στην ομάδα του άντρα της, χωρίς πάντως απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Έντσον Άλβαρες του Άγιαξ.

Ο Μεξικανός αμυντικός είπε στην ολλανδική εφημερίδα «Τelegraaf», ότη η Χάγιεκ του τηλεφώνησε για να πάει στη Ρεν, αλλά παρότι κολακεύτηκε, αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον “Αίαντα”. «Με κάλεσε και προσπάθησε να με πείσει να πάω στην Γαλλία. Το τηλεφώνημα της Σάλμα Χάγιεκ με εξέπληξε και με κολάκευσε αλλά ήμουν σίγουρος για την απόφασή μου να μείνω στον Άγιαξ και της το εξήγησα. Είναι πολύ σπουδαία και διάσημη ηθοποιός σε όλο τον κόσμο λόγω των ταινιών της στο Χόλιγουντ, είναι τεράστια σταρ και την έχω πολύ ψηλά. Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Μεξικανούς γιατί πάλεψε για να βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα», ανέφερε ο Άλβαρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις