Αθλητικά

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της στο Champions League στο «Στάμφορντ Μπριτζ» της Τσέλσι

Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν, για να ολοκληρωθεί το deal των δυο ομάδων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τσέλσι απέχει απ’ όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν και η Σαχτάρ Ντόνετσκ το εκμεταλλεύτηκε και της “πήρε” το “Στάμφορντ Μπριτς”.

Η Σαχτάρ Ντόνετστκ αναμένεται να χρησιμοποιήσει την έδρα της Τσέλσι, για τους φετινούς αγώνες της στο Champions League, όπως επιβεβαίωσε η Τσέλσι με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι απομένουν κάποιες τελευταίες εγκρίσεις για το ζήτημα.

Η Σαχτάρ τα τελευταία χρόνια και λόγω της αδυναμίας να φιλοξενήσει ματς στην Donbas Arena ελέω της εμπόλεμης κατάστασης με τη Ρωσία, ταξιδεύει σε Γερμανία, Σλοβενία και Πολωνία για να παίξει τυπικά εντός έδρας. Τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τα εντός έδρας ματς της στο Champions League, ενώ τους αγώνες του πρωταθλήματος θα τους δώσει στο Λβιβ.

Χρησιμοποιώντας σαν έδρα το γήπεδο του Λονδίνου, οι πρωταθλητές Ουκρανίας θα διευκολυνθούν πολύ περισσότερο σε ότι αφορά τις πτήσεις και την πρόσβαση, ενώ θα δώσουν την ευκαιρία στους χιλιάδες Ουκρανούς μετανάστες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα