Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Σεούλ FC έβαλε πλαστικές κούκλες του σεξ αντί οπαδών στις εξέδρες και ζήτησε συγγνώμη (pics)

Η Σεούλ FC έβαλε πλαστικές κούκλες του σεξ αντί οπαδών στις εξέδρες και ζήτησε συγγνώμη (pics)
ΦΩΤΟ Reuters

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Σεούλ FC για το γεγονός ότι λόγω της απουσίας οπαδών από τις εξέδρες, τοποθέτησε σε αυτές πλαστικές κούκλες που κατασκευάζει εταιρεία με ερωτικά βοηθήματα, ενώ μάλιστα υπήρχε πάνω τους και διαφήμιση για ιστοσελίδα πορνό.

Η πλήρωση των κενών εξεδρών, εν μέσω κορονοϊού, απαιτεί ικανοποιητική φαντασία, που όπως φαίνεται δεν λείπει καθόλου από τους ιθύνοντες της Σεούλ FC. Οι άνθρωποι της νοτιοκορεατικής ομάδας, σκέφθηκαν να τοποθετήσουν στις κενές θέσεις κούκλες του… σεξ και όπως είναι φυσικό, έσπευσαν να εξηγήσουν τι συνέβη.

 

“Λυπούμαστε ειλικρινά που κάναμε τους φιλάθλους μας να αισθανθούν άβολα.  Βεβαιωθήκαμε από την αρχή ότι δεν είχαν καμία σχέση με τα σεξ παιχνίδια”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, ωστόσο, πολλές από αυτές τις κούκλες, που τοποθετήθηκαν στο στάδιο την Κυριακή στον αγώνα με την Γκουανγκζιού, ήταν… ντυμένες με το λογότυπο ενός κατασκευαστή σεξουαλικών αντικειμένων.

Ενώ άλλες κούκλες… κρατούσαν αφίσες που διαφημίζουν την εταιρεία και τα προϊόντα της. Οι κούκλες, που αντιπροσωπεύουν κυρίως γυναίκες, φορούσαν προστατευτική μάσκα και χωρίστηκαν η μία από την άλλη σύμφωνα με τους κανόνες της απόστασης με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με τον σύλλογο, ο προμηθευτής των κουκλών τις είχε προηγουμένως διαθέσει στην εταιρεία διανομής ερωτικών παιχνιδιών, κάτι που εξηγεί τις ακατάλληλες διαφημίσεις.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις