Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Σερένα Γουίλιαμς «μάζεψε» και πάλι τους celebrities στο US Open

Η Σερένα Γουίλιαμς «μάζεψε» και πάλι τους celebrities στο US Open
Reuters

Όλος ο “καλός” κόσμος μαζεύτηκε στο “Arthur Ashe Stadium” για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Σερένα Γουίλιαμς με της Ανέτ Κονταβέιτ στο US Open.

Η… συνταξιοδότηση της Σερένα Γουίλιαμς μπορεί να περιμένει. Η Αμερικανόδα νίκησε την Ανετ Κονταβέιτ (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) και πέρασε στον 3ο γύρο του US Open, δίνο0ντας μεγάλη χαρά στους θαυμαστές της.

Στον επόμενο αγώνα της -και για ακόμα μια φορά εν δυνάμει τελευταίο της καριέρας της- η Σερένα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Το “Arthur Ashe Stadium” ήταν για ένα ακόμα ματς της Σερένα Γουίλιαμς κατάμεστο, υπό το φόβο πως θα ήταν το τελευταίο της καριέρας της.

Η θρυλική τενίστρια, Μπίλι Τσιν Κινγκ, ο πασίγνωστος σκηνοθέτης, Σπάικ Λι, ο κορυφαίος γκόλφερ, Τάιγκερ Γουντς, ο Μάικ Τάισον, αλλά και αρκετοί ηθοποιοί (ανάμεσα τους και η Ζεντάγια) ήταν ανάμεσα στο κοινό, που “αποθέωσε” την Σερένα Γουίλιαμς.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός “συνέλαβε” τον Τάιγκερ Γουντς να πανηγυρίζει με πάθος έναν πόντο της Σερένα Γουίλιαμς, όπως και ο σύζυγος της Αμερικανίδας τενίστριας.

Η Μπίλι Τζιν Κινγκ – ΦΩΤΟ Reuters
Ο σκηνοθέτης Σπάικ Λι – ΦΩΤΟ REUTERS

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις