Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Σερβία με Τεόντοσιτς, Μπιέλιτσα και Μαριάνοβιτς στα «παράθυρα» της FIBA

Η Σερβία με Τεόντοσιτς, Μπιέλιτσα και Μαριάνοβιτς στα «παράθυρα» της FIBA
Intime.gr

Ηχηρές παρουσίες στην Σερβία. Με τρία… βαριά χαρτιά θα παραταχθεί η ομάδα μπάσκετ της χώρας στο τρίτο “παράθυρο” της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Όπως έγινε γνωστό, η Σερβία έχει -μεταξύ άλλων- στην προεπιλογή της για τα «παράθυρα» της FIBA (προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023) τους Μίλος Τεόντοσιστς, Νεμάνια Μπιέλιτσα και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Να αναφέρουμε ότι οι Σέρβοι βρίσκονται στον πρώτο όμιλο, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τους Λετονούς με ρεκόρ 3-1, με το Βέλγιο να ακολουθεί με ρεκόρ 2-2 και την Σλοβακία να έχει ρεκόρ 0-4.

Ο όμιλος της Σερβίας διασταυρώνεται στην δεύτερη φάση των προκριματικών με αυτόν της Εθνικής Ελλάδας.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Αβράμοβιτς (Παρτιζάν), Ουσκόκοβιτς (Μέγκα), Νοβάκοβιτς (Μπόρατς), Γιάραμαζ (Μπάγερν), Άντζουσιτς (Μονακό), Τεόντοσιτς (Βίρτους Μπολόνια), Μαρίνκοβιτς (Μπασκόνια), Τοντόροβιτς (Γκραν Κανάρια), Ντάνγκουμπιτς (Παρτιζάν), Τριφούνοβιτς (Παρτιζάν), Νταβιντόβατς (Ερυθρός Αστέρας), Μπιέλιτσα (Γουόριορς), Κοπρίβιτσα (Παρτιζάν), Σίμανιτς (Μέγκα), Γιάγκοντιτς-Κουρίτζα (Μπουντούτσνοστ), Πετρούσεφ (Εφές), Ρίστιτς (Φουενλαμπράδα), Πετσάρσκι (Μπόρατς), Μαριάνοβιτς (Ρόκετς), Γιόβιτς (Μέγκα)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις