Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Σεβίλλη θέλει την επιστροφή του Ράκιτιτς στην Ανδαλουσία

Η Σεβίλλη θέλει την επιστροφή του Ράκιτιτς στην Ανδαλουσία
ΦΩΤΟ Reuters

Τις πρώτες συζητήσεις με τη Σεβίλλη φαίνεται πως έκανε ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και η πρώην ομάδα του θα τον ήθελε σίγουρα πίσω.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς δεν μπορεί να “χωρέσει” στον πάγκο και δυσανασχετεί από το γεγονός πως έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Μπαρτσελόνα. Μετά την πενταετή ανανέωση συμβολαίου του Σέρχι Μπουσκέτς και την άφιξη του Φράνκι ντε Γιονγκ στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, η μεσαία γραμμή της ομάδας δείχνει πλήρης και ο Κροάτης άσος δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και το καλοκαίρι αναμένεται ν’ αποχωρήσει από το “Καμπ Νου”.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα “El Mundo Deportivo”, ο 31χρονος διεθνής μέσος συναντήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, με παράγοντες της Σεβίλης και συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Ο Ράκιτιτς έχει πολύ καλές σχέσεις δεσμούς με την ομάδα της Ανδαλουσίας, η σύζυγος του έχει γεννηθεί εκεί και γνωρίστηκαν όταν ο Κροάτης πήρε μεταγραφή από τη Σάλκε για να παίξει για πρώτη φορά στο ισπανικό πρωτάθλημα, πριν κάνει το άλμα στην Μπαρτσελόνα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις