Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες κατέθεσε αίτηση διαζυγίου
ΑΠΕ

Πριν από λίγες ημέρες, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες τους στα social media. Τώρα, όμως τα πράγματα… σοβάρεψαν, αφού η Τζοάνα Σανθ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στον Ντάνι Άλβες, μετά από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, αλλά και την φυλάκιση του 39χρονου ποδοσφαιριστή.

Όλο αυτό το διάστημα, η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Τζοάνα Σανθ, προσπαθούσε να κρατήσει τις… από τις εξελίξεις, μετά και τη φυλακή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, με την κατηγορία του βιασμού.

Τώρα όμως φαίνεται πως είχαμε μια σημαντική εξέλιξη. Σύμφωνα με εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, το μοντέλο από την Ισπανία φέρεται να μην αμφισβητεί όσα κατέθεσε το 23χρονο θύμα, παρά το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, ενώ έχει ήδη ενημερώσει το δικηγορικό γραφείο, με το οποίο συνεργάζεται, να ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να εκδοθεί το διαζύγιο.

Η ίδια εκπομπή ανέφερε πώς η Τζοάνα Σανθ φέρεται να έχει μετανιώσει για τα αρχικά λεγόμενά της, στα οποία προσπάθησε να προστατεύσει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου 2022 σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις