Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Τότεναμ έριξε «σπόντα» μέσω ανακοίνωσης στις τάσεις φυγής του Χάρι Κέιν

Η Τότεναμ έριξε «σπόντα» μέσω ανακοίνωσης στις τάσεις φυγής του Χάρι Κέιν
ΦΩΤΟ Reuters

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, φαίνεται πως σκέφτεται την αποχώρηση από την ομάδα, με τα «σπηρούνια» να απαντάνε στις φήμες με επίσημη ανακοίνωση που περιλάμβανε σαφέστατη «σπόντα» προς τον Άγγλο άσο. 

Η φημολογία γύρω από το μέλλον του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ και την επιθυμία που φέρεται να εκδήλωσε ο παίκτης για ν΄ αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τους Λονδρέζους, ανάγκασε το σύλλογο να πάρει θέση, κρατώντας… αποστάσεις για το πώς θ΄ αντιδράσει εάν όλα πάρουν επίσημη μορφή.

Επί του παρόντος η λακωνική ενημέρωση που προήλθε από τη διοίκηση αναφέρει: «Η εστίασή μας είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά γίνεται. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούν όλοι.»

Σύμφωνα με το BBC Sport ότι ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους «Σπερς», δεν έχει υποβάλει επίσημο αίτημα μετεγγραφής, ούτε έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μετακομίσει. Έχει συμβόλαιο σε ισχύ, παρ΄ όλα αυτά από το περιβάλλον του διαρρέεται ότι ο ίδιος πιστεύει ότι ο σύλλογος δεν θα του σταθεί εμπόδιο εφόσον ζητήσει να φύγει.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Premier League στην τρέχουσα περίοδο είναι απογοητευμένος μετά από άλλη μία σεζόν χωρίς να πάρει κάποιο τρόπαιο με την Τότεναμ, μία σεζόν που βρήκε την ομάδα του να διώχνει τον Ζοζέ Μουρίνιο τον περασμένο Απρίλιο, λίγο πριν την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του League Cup.

Ο Κέιν δεν έχει κατακτήσει ακόμη κάποιον τίτλο σε όλη του τη καριέρα με τους «Πετεινούς» κι εκτιμά ότι ήρθε η ώρα για να κινηθεί προκειμένου να κανοποιήσει τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες. Ερωτηθείς την Τρίτη (18/05), εάν ο Κέιν ζήτησε να φύγει, ο προσωρινός προπονητής της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον, επισήμανε: «Όχι, δεν το γνωρίζω. Όλες οι συνομιλίες μου με τον Χάρι αφορούν τους αγώνες και τίποτ΄ άλλο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις