Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Τότεναμ “πάτησε” την Άρσεναλ με γκολάρες – Ο Βάρντι “λύτρωσε” τη Λέστερ και έσπασε στο σημαιάκι (videos)

Η Τότεναμ “πάτησε” την Άρσεναλ με γκολάρες – Ο Βάρντι “λύτρωσε” τη Λέστερ και έσπασε στο σημαιάκι (videos)

Η Τότεναμ έκανε… πλάκα στην Άρσεναλ (2-0) και έδειξε έτροιμη να «χτυπήσει» το φετινό πρωτάθλημα στην Premier League Ο Τζέιμι Βάρντι έδωσε τη νίκη στη Λέστερ απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 90’ και έσπασε το σημαιάκι του κόρνερ με… τρομερό τάκλιν.

 

Αφεντικό του Λονδίνου! Η απίθανη Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, πήρε το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ με 2-0 και «σκαρφάλωσε» ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League

 

Οι «Spurs» συνέχισαν την καλή παράδοση που έχουν χτίσει τα τελευταία χρόνια κόντρα στους «κανονιέρηδες» (5-2-0 εντός). Το ασύλληπτο πλασέ του Σον (13’) άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45+1’ ο Κέιν πέτυχε το 250ο του γκολ καριέρας και 100ο του εντός έδρας με την Τότεναμ, κάνοντας τον Μουρίνιο να πανηγυρίσει έξαλλα για το «τρίποντο» της ομάδας του.

Σε άλλη αναμέτρηση, ο Τζέιμι Βάρντι λύτρωσε τη Λέστερ, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90’, χαρίζοντας στην επόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ, στους ομίλους του Europa League, τη δύσκολη νίκη με 2-1 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

 

Οι «αλεπούδες» προηγήθηκαν στο 24’ με τον Αγιόθε Πέρεθ, δύο λεπτά αργότερα η Σέφιλντ ισοφάρισε με τον ΜακΜπέρνι, για να έρθει ο Βάρντι στο φινάλε το 90λεπτου και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις