Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Τότεναμ πήρε το ντέρμπι και ελπίζει… για Ευρώπη! Σε δύσκολη θέση η Άρσεναλ (video)

Η Τότεναμ πήρε το ντέρμπι και ελπίζει… για Ευρώπη! Σε δύσκολη θέση η Άρσεναλ (video)
Reuters

Η Τότεναμ πήρε το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, επικρατώντας εντός έδρας -με ανατροπή της Άρσεναλ με 2-1 και βρίσκεται στο -2 από την 7η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Premier League! Οι “κανονιέρηδες” στο -4 από την τελευταία θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Μπορεί να έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα της, αλλά η Τότεναμ κατάφερε να φέρει… τούμπα το ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ και να επικρατήσει με 2-1.

Με το “τρίποντο” αυτό, η Τότεναμ προσπέρασε την Άρσεναλ, έφτασε τους 52 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League Οι «κανονιέρηδες» είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αφού έμειναν κολλημένοι στην 9η θέση με 50 βαθμούς.

Σε περίπτωση που η Άρσεναλ δεν καταφέρει να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, θα είναι… τεράστια είδηση, αφού κάτι τέτοιο συνέβη για τελευταία φορά πριν από 25 χρόνια (1995).

Οι “κανονιέρηδες” άνοιξαν το σκορ στο 16′ με υπέροχο σουτ του Λακαζέτ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η… απάντηση της Τότεναμ, με τον Σον, για να έρθει το γκολ του Αλντερβάιρελντ στο 81′ και να χαρίσει τ η νίκη στους γηπεδούχους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις