Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Η “τρελή” πορεία του Πανιωνίου συνεχίζεται! Απογοητευτική η ΑΕΛ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μεγάλες στιγμές ζει η Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να εδραιώνεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της Superleague. Ο “Ιστορικός” επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ με γκολ του Μπεν και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που υποδέχεται αύριο τον Ατρόμητο.Κάκιστη εικόνα απ’ την ομάδα του Τσιώλη.

Χωρίς να έχει αυτή τη φορά τον κόσμο που είχε κόντρα στην ΑΕΚ, ο Πανιώνιος προσπάθησε να μπει δυνατά στο ματς κόντρα στην ΑΕΛ, που όμως αμύνθηκε αποτελεσματικά τόσο στο άξονα, όσο και στις πτέρυγες. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις πρώτες καλές στιγμές του ματς. Στο 9′ ο Κάπος σούταρε από πλάγια θέση δεξιά, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε με το πόδι, ενώ στο 19′ ο Ναζλίδης έπιασε το μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα όμως, οι Νεοσμυρνιώτες “άγγιξαν” το 1-0. Μετά από γκάφα του Κόντορ, που αντί να διώξει, έβγαλε… πάσα με το κεφάλι για τον Μπεν, ο φορ του Πανιωνίου έπιασε δυνατό σουτ μέσα απ’ την περιοχή, αλλά σημάδεψε ψηλά άουτ! Οι “κυανέρυθροι” ανέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια, κυριάρχησαν και προσπάθησαν για το γκολ, με.. αιχμή του δόρατος τον Μπεν, που στην τρίτη του ευκαιρία (33′) έκανε το 1-0, με ψύχραιμο πλασέ, παρά το μαρκάρισμα του Γκόλια.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πανιώνιος παραλίγο να “τελειώσει” το ματς, με τον Γεσίλ να χάνει στο 47′ και στο 50′ δυο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ. Οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν πολλά λάθη και οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν να χάνονται για τους γηπεδούχους, γεγονός που.. εκνεύρισε τον Μιλόγεβιτς.

Ο… νόμος του ποδοσφαίρου πάντως δεν ίσχυσε σε αυτή την περίπτωση, αφού οι “βυσσινί” ήταν ανίκανοι να απειλήσουν την εστία του Γιαννιώτη, ενώ στην μοναδική τελική τους στο δεύτερο ημίχρονο που ήρθε στις καθυστερήσεις, ο Ντέλετιτς σούταρε απελπιστικά άουτ μέσα απ’ την περιοχή. Η ομάδα του Τσιώλη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού ο Αγκάνοβιτς είδε την κόκκινη κάρτα, μετά τα.. νεύρα του Ρισβάνη με τον Ντέλετιτς στο 90+…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας (84΄ Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (70΄ Λάμπρου)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα (69΄ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κάπος (61΄ Τσακοπίνο), Ικαούνιεκς (57΄ Βαρέλα), Ναζλίδης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε