Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Τσέλσι πάτησε… γερά στην τετράδα “πικραίνοντας” τον Τέρι (video)

Η Τσέλσι πάτησε… γερά στην τετράδα “πικραίνοντας” τον Τέρι (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Πολύτιμη νίκη πήρε η Τσέλσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με Άστον Βίλα, την οποία νίκησε με 1-2 στο “Βίλα Παρκ”, για την 30η αγωνιστική της Premier League, πετυχαίνοντας μία φοβερή ανατροπή κόντρα στην ομάδα, που καθοδηγεί ο πρώην ηγέτης των “μπλε”, Τζον Τέρι.

Διαφορά 5 βαθμών από τους διώκτες της απέκτησε η Τσέλσι, όσον αφορά την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, καθώς επικράτησε με 1-2 της Άστον Βίλα εκτός έδρας. Οι “χωριάτες” πήρα το προβάδισμα με γκολ του Χάουζ στο 14′, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που σκοράρει και στις 4 επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά οι “μπλε” έδωσαν εκκωφαντική απάντηση στο δεύτερο μέρος.

Με γκολ του Πούλισιτς στο 60′ και του Ζιρού στο 62′, η Τσέλσι έφερε τα… πάνω κάτω στο ματς και πέτυχε την ανατροπή, με τον τεχνικό των Λονδρέζω, Φρανκ Λαμπάρντ, να στεναχωρεί τον ομόλογό του -και “θρύλο” της Τσέλσι- Τζόν Τέρι.

Νωρίτερα η Νιούκαστλ επικράτησε 3-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 30ή αγωνιστική της Premier League, βελτίωσε τη θέση της στην κατάταξη (12η) και παράλληλα στέρησε από την αντίπαλό της (7η) τη δυνατότητα να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο 50΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιρλανδός αμυντικός Τζον Ίγκαν της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πέντε λεπτά αργότερα (55΄) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” με τέρμα του Γάλλου επιθετικού Σεν-Μαξιμίν.

Ακολούθησε στο 69΄ ένα δεύτερο τέρμα από τον Ρίτσ και ύστερα ένα τρίτο στο 78΄, από τον Βραζιλιάνο Ζοέλιντον αυτή τη φορά και κάπως έτσι οι “ανθρακωρύχοι” πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις