Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Τσέλσι “πέταξε” εκτός Κυπέλλου τη Λίβερπουλ!

Η Τσέλσι “πέταξε” εκτός Κυπέλλου τη Λίβερπουλ!
ΦΩΤΟ Reuters

Δεύτερη σερί ήττα για τη Λίβερπουλ, η οποία σε αντίθεση με την πρώτη “πόνεσε”, αφού κόστισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσέλσι να επικρατεί με 2-0 των “κόκκινων” στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και να συνεχίζει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Τσέλσι έστειλε τη Λίβερπουλ… σπίτι της από νωρίς, αφού τη νίκησε με 2-0 στο Λονδίνο για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γουίλιαν (13’), έπειτα από τραγικό λάθος του Άντριαν -που ξεκίνησε αντί του Άλισον κάτω από τα γκολπόστ- και του Μπάρκλεϊ (64’), ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι “μπλε” κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παρά το γεγονός ότι και αυτοί όπως και οι αντίπαλοί τους, παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα μπορούσαν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, αλλά σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις είδαν τις προσπάθειές του να σταματάνε στα δοκάρια του Άντριαν.

Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν στο θεσμό, ενώ η Λίβερπουλ έχει πλέον μπροστά της την πρόκληση του να “σφραγίσει” την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, αλλά και να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των “16” του Champions League.

Δύσκολες προκρίσεις πήρε επίσης η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε με 1-2 στην παράταση στην έδρα της Ρέντινγκ, με τον Σαρπ να σκοράρει στο 105′ και να “λυτρώνει” τις “λεπίδες”, ενώ η Νιούκαστλ νίκησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2, τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας και συνεχίζει και αυτή στα προημιτελικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις