Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Τσέλσι πήρε το ντέρμπι και το Λονδίνο βάφτηκε… μπλε! (video)

Η Τσέλσι πήρε το ντέρμπι και το Λονδίνο βάφτηκε… μπλε! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην αποδεκατισμένη Τότεναμ, την οποία νίκησε με 2-1 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και εδραιώθηκε στην 4η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος, αυξάνοντας τη διαφορά στους 4 βαθμούς από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Κανένα περιθώριο δεν άφησε η Τσέλσι στην… μισή Τότεναμ και “πάτησε” γερά στην 4η θέση, ρεφάροντας την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη αγωνιστική και στο +4 από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15′, όταν Γιορίς απέκρουσε το σουτ του Ζιρού με τον Μπάρκλεϊ να σημαδεύει το δοκάρι της Τότεναμ στο ριμπάουντ, αλλά να καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με την… δεύτερη κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Μόουρα (34′) και Σάντσες (35′), αλλά ο Καμπαγιέρο κράτησε το προβάδισμα για τους “μπλε” στο πρώτο μέρος, με τον Μάρκος Αλόνσο να “γράφει” το 2-0 στο 47′ λεπτό και να φέρνει τους “πετεινούς” σε δεινή θέση.

Η Τσέλσι συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος έχοντας την ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλος το δείκτη του σκορ, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλόνσο κατέληξε στο οριζότνιο δοκάρι του Γιορί, με την Τότεναμ να καταφέρνει να μειώσει, με αυτογκόλ του Ρούντιγκερ μετά από προσπάθεια του Λαμέλα στο 89′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις