Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Τσέλσι τα βρήκε με Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και προχωράει τις επαφές για Νεϊμάρ

Η Τσέλσι τα βρήκε με Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και προχωράει τις επαφές για Νεϊμάρ
ΑΠΕ/Reuters

Η χρονιά για την Τσέλσι εξελίσσεται καταστρεπτικά. Οι Λονδρέζοι έχουν σχεδόν χάσει το… τρένο της Ευρώπης, αλλά ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Τοντ Μπόελι ετοιμάζεται να βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη και να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας, με πιο σημαντική, αυτή του νέου προπονητή.

Η Τσέλσι θέλει να βάλει στην άκρη του πάγκου της τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

Όπως μετέδωσε το talksport, Τσέλσι και Ποτσετίνο έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία και η πλευρά των Λονδρέζων θέλει να ελπίζει πως το deal θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, και ο Αργεντινός προπονητής θα αναλάβει τις υποχρεώσεις του.

Θυμίζουμε ότι ο Ποτσετίνο είναι χωρίς ομάδα από τη ημέρα που αποχώρησε από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στον πάγκο μιας ομάδας της Premier League.

Μάλιστα, ο Αργεντινός δεν αποκλείεται να έχει κοντά του και ένα από τα μεγάλα “αστέρια” της παλιάς του ομάδας, τον Νεϊμάρ. Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει διατεθειμένη να… ξεφορτωθεί τον Βραζιλιάνο επιθετικό και οι Λονδρέζοι “καραδοκούν”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror, οι Παριζιάνοι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν στην Τσέλσι τον Νεϊμάρ το ερχόμενο καλοκαίρι, με την υπόθεση για το μέλλον του 31χρονου να αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους Πρωταθλητές Γαλλίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο Τοντ Μπόελι πραγματοποίησε συνάντηση νωρίτερα φέτος με τον Νεϊμάρ για να διερευνήσει τη διαθεσιμότητά του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις