Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε πέντε επιστροφές ξένων παικτών

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε πέντε επιστροφές ξένων παικτών
Intime.gr

Αλλαγή δεδομένων στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είδε πέντε ξένους παίκτες της να επιστρέφουν στη… βάση.

Η Ζενίτ αναοίνωσε πως οι Τζόρνταν Λόιντ, Τάισον Κάρτερ, Μπίλι Μπάρον, Άλεξ Πόιθρες και Ματέους Πονίτκα βρίσκονται ξανά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Αγία Πετρούπολη (είχαν επιστρέψει στις πατρίδες τους μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία).

«Οι παίκτες είχαν ανάγκη να γυρίσουν για λίγο στα σπίτια τους,» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η Ζενίτ που μπαίνει στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση του τίτλου στη VTB League.

H εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να αποδειχτεί σημαντική ενόψει της απόφασης της Euroleague, η οποία αναμένεται στις 21 Μαρτίου, για το αν θα αποβληθούν οριστικά οι τρεις ρωσικές ομάδες από τη διοργάνωση (αυτή τη στιγμή έχει αποφασιστεί η ακύρωση των αγώνων τους).

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ, δηλαδή θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αν τελικά οι ρωσικές ομάδες δώσουν τους εξ αναβολής αγώνες τους μέχρι τις 14 Απριλίου στη Euroleague.

Θυμίζουμε ότι οι ξένοι των τριών ρωσικών ομάδων της Euroleague (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνιξ Καζάν) είχαν αποχωρήσει από τη Ρωσία, ενώ κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη υπογράψει σε άλλους συλλόγους στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις