Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ίκερ Κασίγιας: «Είμαι γκέι» έγραψε στο Twitter

Ίκερ Κασίγιας: «Είμαι γκέι» έγραψε στο Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

«Είμαι γκέι», έγραψε στο Twitter ο Ίκερ Κασίγιας και η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για τρολάρισμα ή για πραγματική αποκάλυψη.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος τερματοφύλακας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας, έγραψε στο Twitter ότι είναι γκέι, με την αποκάλυψή του να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη και τα δημοσιεύματα ότι έχει σχέση με μια εντυπωσιακή ηθοποιό ενώ υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με τη γνωστή Ισπανίδα δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο.

«Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι γκέι. Καλή Κυριακή», γράφει πιο αναλυτικά στο tweet του ο Ίκερ Κασίγιας και ορισμένοι το έχουν εκλάβει ως τρολάρισμα. Ωστόσο ο ίδιος δεν διευκρινίζει αν είναι ή όχι. 

Πιθανόν να ήταν μια μορφή αντίδρασης προς τα ισπανικά media που… του αλλάζουν συντρόφους μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πάντως, ο επίσης σπουδαίος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, σχολίασε χιουμοριστικά ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την ιστορία τους.

Λίγη ώρα μετά, ο Ίκερ Κασίγιας διέγραψε το tweet.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις