Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ίντερ – Μπενφίκα 3-3 για τα προημιτελικά του Champions League

Ίντερ – Μπενφίκα 3-3 για τα προημιτελικά του Champions League
Reuters

Χορταστικό παιχνίδι στο “Μεάτσα”, με την Ίντερ να φέρνει ένα απίστευτο 3-3 με την Μπενφίκα και να επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στα ημιτελικά του Champions League, μετά και τη νίκη που είχε πάρει στην Πορτογαλία (2-0). “Μάχη” με την Μίλαν για μια θέση στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Η Ίντερ είχε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε την άμυνα της Μπενφίκα και στο 14′ άνοιξε το σκορ στον προημιτελικό του Champions League. Μετά από αντεπίθεση των “νερατζούρι”, ο Μπαρέλα έπιασε άψογο τελείωμα με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Βλαχοδήμου για το 1-0.

Η Μπενφίκα ανέβασε… στροφές στη συνέχεια και στο 34′ ο Ονάνα έκανε μεγάλη επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλντο. Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε σε αυτούς τους ρυθμούς.

Η Ίντερ μπήκε με… φόρα στην επανάληψη και στο 65′ έφτασε στο 2-1. Ο Ντιμάρκο “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Λαουτάρο που εξ επαφής χρειάστηκε απλά να ακουμπήσει την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα της Μπενφίκα.

H αμυντική συμπεριφορά των παικτών της Ίντερ παρέμεινε εξαιρετική, όπως η προσήλωση στο πλάνο του Ιντζάγκι “χάλασε” στο φινάλε του αγώνα! Η Μπενφίκα το προσπάθησε, στο 78′ δέχθηκε το 3-1 με το υπέροχο πλασέ του Κορέ, αλλά στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό και εντυπωσιακό 3-3.

Οι Πορτογάλοι είχαν δοκάρι με τον Νέρες στο 83′, δυο λεπτά μετά πέτυχαν το 3-2, με την κεφαλιά του Αντόνιο Σίλβα και στο 90+5′ έκαναν το τελικό 3-3 με τον Μούσα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις