Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: Θρίαμβος για τους Περιστεριώτες με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο.

Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: Θρίαμβος για τους Περιστεριώτες με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο.
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ατρόμητος πιάνοντας σπουδαία απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε του Ιωνικού με 4-1, κάνοντας ανατροπή του σκορ μέσα σε δυο λεπτά.

Ο Ατρόμητος την περσινή σεζόν τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ιωνικό μετρώντας τρεις ήττες σε 4 αγώνες. Η ομάδα του Κόουλμαν πήρε το αίμα της πίσω μετά από τα περσινά ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι στους Νικαιώτες.

Η ομάδα του Σπανού ευτύχησε να προηγηθεί στο 38ο λεπτό με γκολ του Μεντόσα, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο και με γκολ των Κεσχρίντα (53′) και Φριντζόνσον (55΄) πήραν κεφάλι στο σκορ.

Στη συνέχεια τα πράγματα ήταν πιο εύκολα με τον Ρομπάιγ να προσθέτει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-1, ενώ το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Τζαβίδας διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 και τον Ατρόμητο να πιάνει στη δεύτερη θέση με ένα ματς περισσότερο τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Αντούνες (59′ Μίλο), Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Βαλεριάνος, Άοσμαν, Μασάς (87′ Ελευθεριάδης), Μεντόσα (67′ Λοβέρα), Μύγας, Μάντζης (59′ Ιωαννίδης), Κάνιας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (89′ Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Μουνίθ (46′ Φριτζόνσον), Ροτάριου (46′ Κλωναρίδης), Κγιάρτανσον (46′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις