Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιωνικός – Ατρόμητος 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο φιλικό των αποβολών

Ιωνικός – Ατρόμητος 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο φιλικό των αποβολών

Πάθος, ένταση αποβολές και ένα… χορταστικό 2-2 μας “έδωσαν” Ιωνικός και Ατρόμητος, σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στη Νίκαια.

Ιωνικός και Ατρόμητος έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν από δυο γκολ (2-2), ωστόσο το παιχνίδι στη Νίκαια στιγματίστηκε από τις στιγμές έντασης.

Στο 7′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νίκος Ιωαννίδης έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα, ο σκόρερ αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στη νεογέννητη κόρη του.

Στο 26′ οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής των Ρομαό και Χατζησαΐα. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μια έντονη λογομαχία και δεν γλίτωσαν την αποβολή.

Οι Περιστεριώτες έφεραν… τούμπα το ματς, χάρη σε ένα πολύ καλό πεντάλεπτο. Ο Κλωναρίδης ισοφάρισε με κεφαλιά στο 35′, ενώ ο Σουάρεθ -λίγο μετά- εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν έκανε έξοδο ο Χουτεσιώτης και έγραψε το 1-2. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 72′ με εξαιρετικό σουτ του Μίλο, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα παρατηρήθηκαν εκ νέου νεύρα (Πογκοσιάν με τον team manager των Περιστεριωτών, Νίκο Λαζαρίδη, που βρισκόταν στον πάγκο και αποβλήθηκε).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις