Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ιωνικός – Λαμία 0-1: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες

Ιωνικός – Λαμία 0-1: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας νίκησε τον Ιωνικό με 1-0 στη Νίκαια και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, έκλεισε θέση στους “8” της διοργάνωσης.

Η Λαμία για ακόμα μία χρονιά πρωταγωνιστεί στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετά τη δεύτερη νίκη της επί του Ιωνικού.

Η Λαμία πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, ενώ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 38′. Έπειτα από φοβερή ομαδική προσπάθεια, ο Ελευθεριάδης έκανε ένα ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιωνικός χρειαζόταν τέσσερα γκολ για να πάρει αυτός το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, με τη Λαμία (σ.σ. είχε και δοκάρι με τον Ρόμανιτς στο φινάλε) να παίρνει χωρίς να κινδυνεύσει την πρόκριση για τους “8” της διοργάνωσης, όπου έχουν κλείσει θέση ακόμα οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναιτωλικός.

Τα highlights του Ιωνικός – Λαμία:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις