Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ιωνικός – Λαμία: Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος στον «τελικό» των πλέι άουτ της Super League

Ιωνικός – Λαμία: Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος στον «τελικό» των πλέι άουτ της Super League
Intime.gr

Το ΙωνικόςΛαμία (13.05 / 20:00) θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League. Σήμερα, η ΕΠΟ έκανε γνωστό τον διαιτητή που θα διευθύνει τον “τελικό” παραμονής.

Γνωστοί έγιναν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, με το Ιωνικός – Λαμία να ξεχωρίζει και να… δίνει παραμονή.

Η ΚΕΔ “τοποθέτησε” στον… τελικό παραμονής στη “μεγάλη” κατηγορία τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Πετρόπουλος (Αρκαδίας), τέταρτος ο Κατοίκος (Αθηνών), ενώ στο VAR θα είναι ο διεθνής Παπαπέτρου (Αθηνών).

Οι διαιτητές των υπόλοιπων αγώνων είναι οι εξής

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Ζαμπάλας (Ηπείρου), βοηθοί: Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Ανδριανός (Αχαϊας), VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ματσούκας (Αιτ/νίας), βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Νίκζας (Λάρισας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), VAR: Καραντώνης (Ημαθίας), AVAR: Σινιοράκης (Χανίων)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις