Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

ΗΠΑ: 20χρονη αθλήτρια πνίγηκε από χοτ-ντογκ σε φιλανθρωπικό διαγωνισμό

ΗΠΑ: 20χρονη αθλήτρια πνίγηκε από χοτ-ντογκ σε φιλανθρωπικό διαγωνισμό
ΦΩΤΟ Youtube

Τραγικό θάνατο βρήκε η 20χρονη παίκτρια του Λακρός και φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστώνη των ΗΠΑ, που πνίγηκε κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού διαγωνισμού ταχυφαγείας χοτ-ντογκ.

Σοκαριστικό θάνατο είχε η 20χρονη παίκτρια του Λακρός στο Πανεπιστήμιο Tufts στη Βοστόνη των ΗΠΑ, Μάντλιν Νίκπον, που πέθανε την περασμένη Παρασκευή (15/10) σε φιλανθρωπικό διαγωνισμό ταχυφαγείας χοτ ντογκ, από πνιγμό! Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου έγιναν προσπάθειες από τους γιατρούς να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Περίπου 3.000 φοιτητές, καθηγητές και υπάλληλοι από το πανεπιστήμιο παρευρέθηκαν σε αγρυπνία για να τιμήσουν την μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας, που είχε το παρατσούκλι «σκούτερ» στην ομάδα. Κεριά τοποθετήθηκαν γύρω από τη φανέλα με το νούμερο 2 της παίκτριας, ενώ σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, που συνοδεύεται από μία φωτογραφία της να τρέχει ανάμεσα σε δύο σειρές συμπαικτριών της, φωνάζοντας για να τις εμψυχώσει, αναφέρεται χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί», δήλωσε ο προπονητής της. «Φώτιζε κάθε δωμάτιο και γήπεδο που πατούσε».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tufts Lacrosse (@tufts_lacrosse)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις