Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΗΠΑ – Ελλάδα 14-15: Το buzzer beater γκολ του Παπαναστασίου και οι απαρηγόρητοι Αμερικανοί

ΗΠΑ – Ελλάδα 14-15: Το buzzer beater γκολ του Παπαναστασίου και οι απαρηγόρητοι Αμερικανοί

Οι μάγκες της Εθνικής πόλο των ανδρών πήραν τεράστια νίκη επί των ΗΠΑ (15-14) με γκολάρα του Αλέξανδρυ Παπαναστασίου στη λήξη και πέρασαν στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Φουκουόκα. Απαρηγόρητοι οι Αμερικανοί μετά τη λήξη!

“Ξέρανε” τον αντίπαλο σε… νεκρό χρόνο και πήρε τεράστια νίκη! Η συγκλονιστική εθνική πόλο των ανδρών βρλεθηκε να χάνει με 5 γκολ στο ημίχρονο, έκανε μια απίστευτη ανατροπή και με buzzer beater του Αλέξανδρου Παπαναστασίου (στο 0.01) νίκησε 15-14 τις ΗΠΑ στον προημιτελικό, πήρε την πρωτιά στον Α’ Όμικο και προκρίθηκε απευθείας στην 8άδα του 20ού Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, στη Φουκουόκα.

Οι διεθνείς μας, μετά από ένα κακό δεύτερο οκτάλεπτο βρέθηκαν να χάνουν με πέντε γκολ διαφορά στο ημίχρονο, 9-4 και με 11-8 στο τρίτο οκτάλεπτο. Όμως με ένα ονειρικό τέταρτο οκτάλεπτο και με επί μέρους 7-3 έκανε την επική ανατροπή.

Μετά από αυτή τη νίκη η Εθνική προκρίθηκε στα προημιτελικά απευθείας και θα περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της και ο αγώνας της θα είναι την Τρίτη (25/7). Ο αντίπαλος θα προκύψει από τον χιαστί της Κυριακής (23/7) ανάμεσα στο δεύτερο του τρίτου ομίλου και τον τρίτο του τέταρτου (πιθανότατα η Κροατία κόντρα στο Μαυροβούνιο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις