Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηρακλής – ΑΕΚ: Το παρκέ και οι φανέλες με το όνομα Γέλοβατς στο Ιβανώφειο

Ηρακλής – ΑΕΚ: Το παρκέ και οι φανέλες με το όνομα Γέλοβατς στο Ιβανώφειο

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την ΑΕΚ το απόγευμα (17:00) για τη 10η αγωνιστική της Basket League. Το παιχνίδι στο Ιβανώφειο θα γίνει στη σκιά του χαμού του Στέφαν Γέλοβατς και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Σέρβου καλαθοσφαιριστή.

Όλοι παίκτες θα φορούν φανέλες με το όνομα του Γέλοβατς, ενώ όλες οι αναμετρήσεις της αγωνιστικής θα διακοπούν για εξήντα δευτερόλεπτα στο 13ο λεπτό τους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Η 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς, όπως αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ, που ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις, οι οποίες είναι οι εξής:

– Να διακοπούν για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή όλες οι αναμετρήσεις στο 13ο λεπτό (το νούμερο 13 ήταν ο αριθμός με τον οποίο αγωνιζόταν στην ΑΕΚ ο Γέλοβατς).

– Να αγωνιστούν οι αθλητές όλων των ΚΑΕ με το όνομα του εκλιπόντος (Jelovac) στο πίσω μέρος της φανέλας τους.

– Στον κύκλο στο κέντρο του γηπέδου αντί του λογοτύπου του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος, της Stoiximan, να τοποθετηθεί ειδικό γραφικό σχέδιο στην μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς.

Στο Ιβανώφειο έχει τοποθετηθεί το νέο λογότυπο στο κέντρο του γηπέδου, ενώ είναι έτοιμες οι φανέλες, που θα φορέσουν οι “κυανόλευκοι” στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, με το όνομα του αδικοχαμένου Γέλοβατς στο πίσω μέρος τους. Να σημειωθεί ότι οι φανέλες των παικτών του Ηρακλή θα δοθούν σε φιλανθρωπικές δράσεις και σε άλλες κινήσεις, που θα γίνουν, ενόψει και των εορτών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις