Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ηρακλής: Νέος μπελάς! “Μπλόκο” σε χρήματα από την Superleague

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τελειωμό δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα στον Ηρακλή, σε μια περίοδο που προσπαθεί να καλύψει “τρύπες” αλλά και να κρατηθεί αγωνιστικά στην κατηγορία.

Με δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm” ο πρόεδρος του Καυτανζογλείου σταδίου, Απόστολος Μητιντζής επιβεβαίωσε την είδηση που ήθελε την διοίκηση του γηπέδου να έχει προχωρήσει στην κατάσχεση χρημάτων τα οποία μέσω της Superleague θα πήγαιναν στον Ηρακλή.

“Έχουμε κατάσχει ποσά από τη Σούπερ Λίγκα. Είναι κατασχέσεις από παλαιότερα έτη ύψους 160.000 ευρώ. Η τελευταία ήταν 20.000. Υπάρχουν και άλλες απαιτήσεις απέναντι στον Ηρακλή οι οποίες είναι στα δικαστήρια. Πιθανόν να έχει σταλεί κατασχετήριο και για το ποσό των 70.000 νομίζω” τόνισε αρχικά.

Για το εάν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση: “Πιθανόν θα μπορούσε να βρεθεί κάποια λύση αλλά δεν έχει έρθει επίσημα ο Ηρακλής να συζητήσει. Αυτά δε συζητούνται στον αέρα πρέπει να γίνει μια διαδικασία που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Η υπάλληλος του Ηρακλή επικοινωνεί με τη Διευθύντρια του σταδίου. Δεν μπορεί να μιλήσει το στάδιο με υπαλλήλους που δεν έχουν επίσημη εξουσιοδότηση”. Μάλιστα, ο κ. Μητιντζής ανέφερε στο τέλος πως “Δεν έχω επαφή εδώ και έξι μήνες με τον Ηρακλή”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε