Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ηρακλής: Οπαδοί διέκοψαν ομιλία του Μπαλάφα! “Μέχρι το Μακεδονία Παλλάς θα πηγαίνετε” [vid]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ομιλία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Κιλκίς -την Παρασκευή- διεκόπη, όταν φίλοι του Ηρακλή πήραν το λόγο, για να αναφέρουν στον κ. Μπαλάφα τα προβλήματα του Ηρακλή. “Από δω και πέρα η Β. Ελλάδα δεν θα είναι πρόσφορο έδαφος για το ΣΥΡΙΖΑ από δω και πέρα” του ανέφεραν.

Αντιπροσωπεία οπαδών του Ηρακλή μπήκε στην αίθουσα και διέκοψε την ομιλία του κ. Μπαλάφα -με ειρηνικό τρόπο- θέλοντας να ακουστεί η φωνή της για όσα ταλαιπωρούν τον Ηρακλή και ζητώντας την τήρηση των νόμων, ίση αντιμετώπιση και μια λύση.

“Καθίστε να ακούσετε και τη δική μας φωνή! Η Βόρεια Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ένα πρόβλημα και το πρόβλημα λέγεται Ηρακλής. Θα κάνετε κάτι γι’ αυτό το πρόβλημα, για να δικαιωθεί; Ναι ή όχι; Αλλιώς ξεχάστε την τη Βόρεια Ελλάδα. Μέχρι το “Μακεδονία Παλλάς θα μπορείτε να πηγαίνετε του Σαββίδη και στον Μαρινάκη. Εμείς εδώ “καιγόμαστε” ένα χαρακτηριστικό σημείο των όσων είπε ο εκπρόσωπος των οπαδών του Ηρακλή, που αργότερα τόνισε πως “… μόνο τραμπούκοι δεν είμαστε και ακροδεξιοί” και ανέφερε πως “από δω και πέρα η Β. Ελλάδα δεν θα είναι πρόσφορο έδαφος για το ΣΥΡΙΖΑ”.

Απ’ την πλευρά του, ο κ. Μπαλάφας δήλωσε αναρμόδιος γι’ αυτό το θέμα, προτρέποντας τους οπαδούς του Ηρακλή να πάνε στον υφυπουργό Αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε