Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηρακλής – ΠΑΟΚ: Στάση στο Καυτανζόγλειο! Παλικαρίσιος βαθμός για τον Γηραιό!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ψυχωμένος Ηρακλής κατάφερε να πάρει έναν παλικαρίσιο βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γηραιός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τους “ασπρόμαυρους” στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague, συνεχίζοντας να παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή του στην κατηγορία.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση του, δεν κατάφερε να αποδείξει ότι διαθέτει πιο ποιοτική ομάδα από τον Γηραίο και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ των φιλοξενούμενων δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο επιθετικός του Δικέφαλου του Βορρά ήταν οφσάιντ. Ο Μπαστάκος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 80′, χαρίζοντα τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ηρακλή.

Ο αγώνας:

Το ματς ήταν αναγνωριστικό και από τις δύο ομάδες στο πρώτο τέταρτο. Η πρώτη τελική σημειώθηκε στο 4′ με τον Αμρ Ουάρντα να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά αλλά να μην απειλεί τον Χουάντερσον. Ο Ηρακλής επιχείρησε την πρώτη αξιόλογη του επίθεση στο 14′, μετά από λάθος του Γλύκου, που δεν αξοποίησε ο Περόνε (το σουτ του Αργεντινού ήταν άστοχο).

Ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε μπει με σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο, αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν καλά τρεξίματα και κάλυπταν όλους τους χώρους. Παρ΄ όλα αυτά στο 19′ ο “Δικέφαλος του Βορρά” πήρε προβάδισμα με το πλασέ του Πρίγιοβιτς από κοντά, γκολ, που δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Σέρβος στράικερ ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ. Οι “απρόμαυροι” ζήτησαν πέναλτι στο 42΄ σε χέρι του Στάμου από γύρισμα του Πέλκα, με το διαιτητή Γκράνα να δείχνει “παίζετε”.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο επιθετικά και στο 48′ το σουτ του Τσίμιροτ έφυγε άουτ. Ο Ηρακλής “απάντησε” στο 53′ με το ξαφνικό σουτ του Περόνε που δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 56′ ο αγώνας διακόπηκε για λίγο, εξαιτίας των αντικειμένων που δέχτηκε ο Ουάρντα την ώρα που εκτελούσε το κόρνερ.

Οι παίκτες του Ίβιτς έδειχναν επαναπαυμένοι στο υπέρ τους 1-0 και στο 80΄ οι γηπεδούχοι τους τιμώρησαν. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Μπαστακός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια και στο 83΄ θα μπορούσε να γίνει ο “ήρωας” των γηπεδούχων, αλλά ο Γλύκος ήταν ο νικητής στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.

Οι συνθέσειες των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ.Παντελίδης): Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου (69′ Πασσάς), Κούρος, Γροντής (78′ Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Αργυρόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (82′ Ιντζόγλου), Περόνε.
ΠΑΟΚ (Βλ.Ίβιτς) :Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα (85′ Αθανασιάδης), Ενρίκε (44′ Κάμπος), Μπίσεσβαρ (29′ Πέλκας), Πρίγιοβιτς.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε