Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ηρακλής: Πειθαρχικό παράπτωμα και τέλος ο Ρούσος!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χωρίς τον Αλμπέρτο Ρούσο θα συνεχίσει στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος ο Ηρακλής, αφού ο ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε από τον προπονητή Σάββα Παντελίδη καθώς για δεύτερη φορά υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αυτό ήταν αρκετό για να τεθεί εκτός ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής παραβίασε εσωτερικό κανονισμό της ομάδας αφού παραμονές της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ξενύχτησε πέραν του επιτρεπομένου ωραρίου, κάτι που ενόχλησε τον προπονητή του Ηρακλή που ενημερωθηκε για το περιστατικό. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστης παραδέχτηκε το παράπτωμα του και η απόφαση ήταν άμεση προκειμένου να αποχωρήσει απο την ομάδα και που κοινοποιήθηκε στον ίδιο. Πλέον στο τέλος της περιόδου, θα κριθεί αν θα ξαναφορέσει την “κυανολευκη” φανέλα ενώ ως τότε θα προπονείται με την Β’ ομάδα ή και μόνος του.

Σε μαγνητικη τομογραφία υποβλήθηκε χθες ο Μοντεϊρο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμου του στον αγωνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος επιθετικος ειναι αμφίβολος για την αναμετρηση της Δευτέρας με τον Πλατανια και σημερα ίσως διαπιστωθεί κατα πόσο θα είναι στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε