Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ισπανία: Αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου! Αύριο κρίνεται η συνέχεια του πρωταθλήματος

Ισπανία: Αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου! Αύριο κρίνεται η συνέχεια του πρωταθλήματος
ΦΩΤΟ Reuters

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή του τελικού Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 18 Απριλίου στην Σεβίλλη, ενώ αύριο (12/3) θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη για την ενδεχόμενη αναβολή και του πρωταθλήματος.

Την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας αποφάσισε η ομοσπονδία της χώρας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 18 Απριλίου στην Σεβίλλη ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η απόφαση ήρθε στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό που μαστίζει την Ευρώπη, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δεν ορίστηκε νέα ημερομηνία για τον τελικό.

Την ίδια στιγμή έχουν πληθύνει οι φωνές που επιθυμούν την αναβολή των αναμετρήσεων σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος -ήδη έχει ανακοινωθεί πως θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών- αφού και η Ένωση ποδοσφαιριστών Ισπανίας με δελτίο Τύπου εξέφρασε την αντίθεσή της με το να παιχτούν κανονικά τα ματς, τουλάχιστον μέχρι τις 5 Απριλίου.

Μέσα σε αυτό κλίμα, αύριο (12/3) θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη μεταξύ της La Liga, της Ένωσης Ποδοσφαιριστών Ισπανίας και της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου και θα κριθεί η τύχη του πρωταθλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις