Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα τένις! (video)

Ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα τένις! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ έγραψαν -για άλλη μία φορά- με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του τένις, καθώς ο φιλανθρωπικός αγώνας που έδωσαν στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, προσέλκυσε 51.954 φιλάθλους, προσέλευση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος.

Δύο από τους πιο εμβληματικούς τενίστες στην ιστορία, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ έγιναν πρωταγωνιστές σε μία ιστορική στιγμή για το άθλημά τους.  Συγκεκριμένα έδωσαν έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, στο Κέιπ Τάουν, τον οποίο παρακολούθησαν 51.954 φίλαθλοι, αριθμός ρεκόρ για αγώνα τένις καθώς μέχρι πρότινος το ρεκόρ ήταν 42.500 σε αγώνα του Φέντερερ με τον Ζβέρεβ στο Μεξικό. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ελβετός επικράτησε του Ισπανού με 2-1 (6-4, 3-6, 6-3) σε ένα παιχνίδι που διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης αυτής μάλιστα έγινε άλλο ένα παιχνίδι και μάλιστα διπλό. Ο Φέντερερ με τον ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς στην μία ομάδα και τον Ναδάλ με τον κωμικό, Τρέβορ Νόα από την άλλη.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις