Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ιστορικός… Κισσαμικός! Αφήνει εκτός Κυπέλλου τον Πανιώνιο

Ιστορικός… Κισσαμικός! Αφήνει εκτός Κυπέλλου τον Πανιώνιο

Έκανε την έκπληξη! Ο Κισσαμικός επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου για το Κύπελλο Ελλάδος με τους Νεοσμυρνιώτες να κινδυνεύουν με αποκλεισμό από την διοργάνωση, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής στη φάση των ομίλων.

Την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Κισσαμικός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάριο Μαρτίνεθ που σημείωσε δύο γκολ (29′, 89′), ενώ ο Μάντζης είχε κάνει στο 75′ το 2-0.

Έτσι, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός διοργάνωσης , καθώς την τελευταία αγωνιστική θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων, με την πρόκριση να μην εξαρτάται από την ίδια. Και αυτό διότι πρέπει να κερδίσει τον Πανσερραϊκό και ταυτόχρονα να χάσει ο Λεβαδειακός από τον Κισσαμικό αλλά και να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσερκέζος, Σταθάκης (58’ Γκούμας), Παντελάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ, Κίκε (68’ Μάντζης), Θέος (73’ Τιάγκο), Μίλιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Αντωνιάδης (37’ Τασουλής), Κόρμπος, Σαββίδης (46’ Μπεν), Μασούντ, Ολαϊτάν (74’ Μασούρας), Φούντας, Ενγκόγκ

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου
1 Κισσαμικός 6 (5-0)
2 Λεβαδειακός 4 (3-1)
3 Πανιώνιος 1 (0-3)
4 Πανσερραϊκός 0 (1-5)

Η τελευταία (3η) αγωνιστική
Τρίτη 13/12
Κισσαμικός-Λεβαδειακός (15:00)

Πέμπτη 15/12
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος (17:15)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε